Stilinden ödün vermeyen beyler için, yeni sezonda gardırobun olmazsa olmaz 3 parçasını derledik.                                                                                                                                                                                                                                                                  

Her Durumun Kurtarıcısı Trikolar

Formal zorunlukları yerine getiren ama bir o kadar da rahat kumaşları zamanı geldiğinde ofis stiline dahil edebilir ya da elini çabuk tutup bir an önce trikoalrınla kaynaşmak istiyorsan online toplantılarda ona şans verebilirsin. Her durumun kurtarıcısı trikolar, ferah dokularıyla görünüm ile mükemmel eşleşecek ve 2021 İlkbahar/Yaz sezonunun başı çeken hit parçaları arasına girecek, bizden söylemesi.

NEW YORK, NY - JULY 13:  Two guests are seen attending General Idea & Raun LaRose during Men's New York Fashion Week wearing pastel shirts and sandals on July 13, 2017 in New York City.  (Photo by Matthew Sperzel/Getty Images)

Baharın Habercisi Pastel Tonlar

Yüzünü gösteren güneşle birlikte, renkli tasarımlar gardıroplarda ön sıralara yükseldi. Pastel tonların hakim olduğu görünümlerde, stiline dahil edebileceğin bahar alarmı veren polo yaka tişörtlerden hakim yaka gömleklere, keten pantolonlardan ciddiyet dozu yüksek chino’lara kadar her an her yerde karşına çıkabilir.

Konfor Alanı Geniş Şortlar

Beylerin şehir hayatında mesafeli durduğu kısa şortlar bu sezonla birlikte, daha da görünür olma peşinde. Henüz ofis stiline adapte olmasa da, aklında hala soru işareti olanlara; şehirde test sürüşüne başlamak için vakit kaybına gerek yok!